Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Set trei Bec economic cu 25 leduri

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:00 ; 09 Aug, 110 vizite)
 

Becurile LED economice folosesc diode emitatoare de lumina in locul filamentelor si gazelor rare folosite de becurile clasice. Iluminarea cu LED-uri dateaza din anii 60′, cand LED-urile au luat locul progresiv indicatoarelor de pe dispozitivele electronice. Motivul a constat in puterea consumata redusa si durata de viata foarte mare (practic LED-urile nu trebuie inlocuite).

Timp de multi ani LED-urile au fost disponibile doar in culorile galben, portocaliu, infra-rosu, rosu si verde. In anii 90′ au fost descoperite LED-urile albastru, cyan si violet. Pana la folosirea becurilor LED pentru iluminarea locuintelor au mai trecut cativa ani, timp in care a fost descoperit LED-ul alb.

LED-ul alb, folosit in becurile economice LED actuale a fost descoperit in 1993 de Nichia Corporation. Practic a fost inventat LED-ul albastru, a carui lumina combinata cu LED-uri verzi si rosii produce lumina alba folosind tehnici precum conversia lungimii de unda, combinarea culorilor

  • Pret 18 RON
  • Sectiune electrice
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.