Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Adaptor Incarcator priza universal de calatorie EU/UK/SUA 2 porturi USB 2100mah, negru

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:06 ; 09 Aug, 94 vizite)
 

Adaptorul universal este un accesoriu indispensabil atat acasa, pentru produsele electronice cumparate din alte tari, cat si pentru organizarea calatoriilor in strainatate.

Acest adaptor compact pentru calatorii iti asigura o conectare sigura in intreaga lume a tuturor aparatelor europene cu 2 sau 3 pini, indiferent cat de exotice ar parea sa fie prizele standard folosite in tarile vizitate.

Privit din exterior, adaptorul este de dimensiuni reduse, compact si robust, insa adevarata sa valoare consta in constructia sa interna, gandita pana la cel mai mic detaliu. Fiind in conformitate cu standardele internationale de siguranta, acest adaptor iese in evidenta din multimea de adaptoare existente.

Acest adaptor permite folosirea oricarui stecher (din Europa / Australia / UK / SUA etc.) intr-o priza electrica dintr-una dintre cele peste 150 de tari suportate&nb

  • Pret 65 RON
  • Sectiune electrice
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.