Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Camera auto DVR, HD, Ecran de 2.5", Neagra

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:26 ; 09 Aug, 175 vizite)
 

Descriere




Va prezentam camera video VizCar, acest aparat impresionant, multifunctional full HD, care poate furniza dovezi cu privire la sofat in orice moment, in acest fel poate preveni discutiile/disputele inutile.

Camera se prinde usor pe parbriz si porneste automat, in acest fel, indiferent de ce se intampla, va fi o inregistrare care dovedeste nevinovatia dumneavoastra. Inregistreaza imagine si voce din momentul in care ati pornit motorul masinii, si pana la destinatie, datorita functionarii neantrerupte. Nu conteaza cat de lung este drumul pe care urmeaza sa il parcurgeti, camera inregistreaza tot, pentru ca dumneavoastra, in caz de nevoie sa puteti apela la inregistrare.

Cu o camera de luat vederi traditionala, sau cu un telefon inteligent este dificil sa faci inregistrari corespunzatoare. VizCar este dotat cu stabilizator, multumita caruia, chiar daca drumul este plin de gropi, imaginea ram

  • Pret 80 RON
  • Sectiune electrice
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.