Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Set de tuns barba si parul Remington Graphite Series G3 PG3000, 6 in 1, Lame Grafit, Negru

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:48 ; 09 Aug, 94 vizite)
 

CARACTERISTICI PRODUS



Nu va mai trebui sa folosesti separat o gramada de aparate pentru a iti ingriji corpul - Graphite G3 reprezinta o solutie de ingrijire completa! Oferindu-ti o ingrijire din cap pana-n picioare, iti poti crea multiple look-uri personalizate care sa te faca sa te simti mai increzator. Lamele cu invelis din grafit si cu tehnologie de auto-ascutire ofera o alunecare foarte usoara, ajutandu-te sa iti creezi propriul stil, intr-un confort total.

Graphite G3 se va ocupa de rutina ta de ingrijire personala cu ajutorul a sase accesorii multifunctionale. Pieptanul dublu ajustabil te va ajuta sa iti tunzi barba si parul la o lungime cuprinsa intre 2-20 mm si sa iti creezi o varietate de look-uri, de la barbi lungi sau scurte si pana la frizuri in toata regula. Trimmer-ul liniar te va ajuta sa iti mentii ingrijite nasul, urechile si sprancenele. Cu ajutorul pieptanului de 1,5 mm poti obtine o barba cu aspect de 3 zile, iar cu cel de 3 mm iti poti duce

  • Pret 145 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.