Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Blender smoothie maker Daewoo DS3501 cu putere de 350W

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:51 ; 09 Aug, 99 vizite)
 

CARACTERISTICI PRODUS





Blenderele pentru smoothie-uri sunt o modalitate usoara si delicioasa de a pierde in greutate, de a va detoxifica organismul sau pur si simplu de a acumula mai multe vitamine in dieta zilnica. Pentru a prepara un smoothie perfect, aveti nevoie de un blender ce functioneaza bine cu orice tip de fructe sau legume, iar blenderul Daewoo este ideal mai ales atunci cand va grabiti: puneti toate ingredientele in cana, amestecati, puneti capacul si plecati catre ziua aglomerata ce va asteapta!

Daca sunteti in cautarea unui blender care nu va ocupa mult spatiu pe blatul de bucatarie, ati gasit produsul potrivit. In plus, abilitatea lui de a amesteca atat de multe ingrediente va ofera flexibilitate pentru a pregati retetele preferate.

Design ergonomic
Designul mic si compact permite operarea si curatarea facila. Forma recipientului permite o prindere perfecta si confortabila, fara a aluneca in timpul transportarii. In plu

  • Pret 98 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.