Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Perie rotativa Rowenta Brush Activ Volume & Shine CF9530 cu 2 trepte de temperatura

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:51 ; 09 Aug, 101 vizite)
 

CARACTERISTICI PRODUS



Par stralucitor si matasor
Cei doi generatori de ioni emit pana la de 40 de ori mai multi ioni, reducand electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos.
Peria rotativa Rowenta te ajuta sa obtii rezultate profesionale, usor si fara efort, chiar la tine acasa. Usor de folosit, aceasta ii confera parului volum si stralucire, datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos.
Puternica, asigura o uscare eficienta si rapida chiar si in cazul parului lung, iar datorita rotatiei automate si a celor doua setari de viteza si temperatura, parul este uscat si coafat in acelasi timp, obtinand o coafura perfecta, ca la salon.

Rezultate profesionale chiar la tine acasa
Brush Activ' Volume & Shine iti ofera rezultate profesionale chiar la tine acasa. Peria rotativa usuca si coafeaza parul in acelasi timp, datorita sistemului optimizat de distribu

  • Pret 230 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.