Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Uscator de par Wellneo 2in1 Airpro

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (11:55 ; 09 Aug, 95 vizite)
 

CARACTERISTICI PRODUS



Noua tehnologie unica si uscare puternica

Cu uscatorul de par, Wellneo® 2in1 AirPro Hair Dryer abordarea unica a uscarii este vizibila inca de la inceput, cu designul intuitiv ergonomic si setarile multiple de uscare care permit o ingrijire a parului extrem de personalizata si fara stres. Este un uscator de par de noua generatie care combina putere de 2000W, tehnologie ionica si design inovator cu 2 moduri de uscare: uscare clasica si uscare tunel.

Uscatorul de par Wellneo® 2in1 AirPro este uscatorul perfect pentru familie. Puteti alege daca doriti sa folositi uscarea si coafarea clasica pentru parul mai scurt sau mai lung si modul tunel pentru par mai lung. Pur si simplu rasuciti inelul rotativ asa cum se arata mai jos si schimbati directia de suflare a aerului.

Sistemul inovator de uscare a tunelurilor distribuie uniform aerul si usuca simultan partea din fata si din spate a parului pentru o uscare mai rapida pa

  • Pret 125 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.