Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Gara Basarab-pod Titulescu

a
Adaugat de iordacheclaudia.imobiliare@yahoo.com (20:23 ; 18 Mar; expira in 20 de zile, 2543 vizite)
 
 

Arhitectura BELLE EPOQUE cu 3usi de acces din exterior si 2porti pietonale pentru accesul din strada.Impreuna cu imobilul se vinde si o suprafata de 200mp teren in proprietate,SINGUR CURTE,front stradal cu o deschidere mare de 16m.
Cele 2case sunt pozitionate fata in fata,au 8camere dintre care 4 la parter,4 la mansarda plus 1camera tehnica la demisol.Casele sunt unite pe partea din spate,la parter,printr-un hol unde sunt amenajate 2 bai.Inaltimea camerelor la parter este de 3,5m iar inaltimea mansardei este de 2,5m.
Imobilele au fost renovate integral.A fost schimbat acoperisul,jgheaburile,burlanele si toata instalatia electrica.Au fost montate 12ferestre cu sticla termopan Saint-Gobain,geam tripan(3foi de geam),tamplarie Gealan cu 7camere,fereste la mansarda.Au fost montate 3usi metalice de exterior TRACIA cu izolatie de vata minerala bazaltica.
Fiecare casa are contract separat cu ENEL si BRANSAMENT 220V si 380V.
Acces facil la Metrou Basarab, Gara de Nord, Autobuze,Tramvai,etc.

  • Pret 299.999 €
  • Adresa Calea Plevnei, Bucuresti
  • Destinatie spatiu comercial


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.