Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 4 camere Crangasi

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (14:20 ; 17 Sep; Anunt EXPIRAT, 2016 vizite)
 

. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui bloc construit in anul 1982, cu regim de inaltime P+8E. Apartamentul compus din 4 camere si dependinte are o suprafata totala de 90.66 mp: suprafata utila de 81.45 mp impreuna cu o logie si un balcon in suprafata cumulata de 9.21 mp.
Finisajele imobilului constau in: usa metalica la intrare si ferestre cu geam termopan, parchet laminat in camere si gresie in rest, faianta in bai si bucatarie si vopsele lavabile in rest.
Zona este preponderent rezidentiala, formata din blocuri de locuinte de tip p+4-10E si prezinta multiple facilitati: numeroase spatii comerciale (supermarket Auchan, piata Crangasi), unitati de invatamant si medicale, benzinarii, banci, locuri de recreere (parcul Crangasi). Accesul la liniile de autobuz tramvai si metrou este facil. Caile de comunicatie auto si pietonale sunt foarte bune, asfaltate, traficul auto este normal.

  • Pret 93.000 €
  • Adresa Olanesti, Bucuresti
  • Nr. camere 4+
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 7
  • An constructie 1982


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.884.312
0754.054.641
a
a
www.librabank.ro
a
Olanesti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.