Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Izolatii celuloza

a
Adaugat de rooftiles2019@gmail.com (11:18 ; 10 Nov; Anunt EXPIRAT, 11 vizite)
 

Termoizolatii cu fibre de celuloza, densitate 35-70kg/m3, ecologic & economic, prelucrare mecanizata, etansare.
Isogreen FCH 100 este o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling. Tratat eficient impotriva insectelor si mucegaiului, este asigurat impotriva degradarii si si este rezistent la foc. FIBRATUS are un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.
FIBRATUS nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiv si din acest motiv este evaluat drept un termoizolant simpatic. Aplicat mecanizat, fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseaza fara probleme.
Va oferim o izolatie termica si fonica cu fibre de celuloza pentru poduri, sarpante, mansarde, pereti, podele/tavane etc
Pretul afisat este informativ si este pentru varianta pret la metru cub ( informativ aprox. 10-12 mp in functie de grosimea capriorului si densitatea dorita ).Orice calculatie se face in functie de zona ,distanta,densitate si complexitate a lucrarii . Site web : http://www.izocel.ro Site web : http://www.izocel.ro

  • Pret 295 RON
  • Adresa judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.