Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament cu 3 camere Chiajna

a
Adaugat de culairina64@gmail.com (10:39 ; 09 Sep; Anunt EXPIRAT, 87 vizite)
 

tionat , lat si asfaltat, doar constructii noi in jur, zona linistita, parcare amenajata cu pavele, magazin alimentar la parter , zona comerciala Militari la 8 min de mers pe jos ( Auchan, Carrfour,Decathlon, Practiker, McDonalds,) situat la etajul 5, cu suprafata utila de 75.47 mp, cu o terasa de 10.15 , 65000 euro, comision 0 pt cumparator. Apartamentul este compartimenta in hol, baie, living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, balcon.
Apartamentul se vinde la cheie cu buget alocat pentru finisaje, acestea fiind la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior. Apartamentul dispune de contorizare la apa, gaze, curent si centrala proprie de apartament, geamuri termopan si usa metalica la intrare, fara taxa de complex.
Blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm, decorativa de 2 mm granulatie, lift modern, balustrade de inox, termopane Salamandra, centrale termice individuale, acoperis tip lindab, constructie din caramida Porotherm. Toate materialele de constructie sunt achizitionate cu certificat de garantie, alei pavate, usi de intrare in apartament deosebite.
Detalii la tel 0749149292 Bogdan.

  • Pret 65.000 €
  • Adresa Chiajna, Jud Ilfov, judetul Ilfov
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 5
  • An constructie 2014


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0722.371.522
a
a
Chiajna, Jud Ilfov, judetul Ilfov

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.