Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Aparat de tuns Remington Apprentice HC5018

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (10:43 ; 09 Aug, 77 vizite)
 

CARACTERISTICI PRODUS



Aparat de Tuns Apprentice
Aparatul de Tuns Apprentice de la Remington este setul ideal pentru a va tunde in confortul casei dvs.. Deoarece contine toate accesoriile necesare tunsului, introduceti aparatul in priza, atasati un pieptene cu lungimea dorita, si sunteti gata de tuns.
Cei 5 piepteni cu lungimi intre 3 si 18mm (3, 6, 9, 12, 18mm) va ofera o multime de optiuni cand vine vorba de lungimea pe care doresti sa o aiba parul.
Doarece acest aparat de tuns se utilizeaza doar cu cablu, poti sa fii sigur ca nu o sa ramai fara baterie in timpul tunsului.
In plus, capacul de protectie pentru lame permite depozitarea in siguranta a aparatul de tuns, protejand in acelasi timp ascutimea lamelor, fara sa apara alte taieri.
Performanta de inalta calitate
Durabil si cu auto-ascutire, aparatul are lamele invetile in otel inoxidabil pentru o taiere performanta a firelor de par. Lamele beneficiaza de sistemul cu auto-ascutire asa ca nu

  • Pret 88 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.