Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 3 camere decomandat

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (14:10 ; 29 Sep; Anunt EXPIRAT, 105 vizite)
 
 

O casa poate fi o alegere facuta pentru toata viata! Noi iti prezentam un apartament pe care il consideram o alegere potrivita pentru intreaga viata!
Amplasat la doar cateva minute de Metroul 1 Decembrie 1918, avand scoli, gradinite, parcuri, zone comerciale si toate punctele de interes major in imediata vecinatate, apartamentul decomandat cu 3 camere, dispune de balcon, doua bai, bucatarie inchisa cu camara, spatii generoase pentru depozitare si o suprafata totala utila de 204 mp!
Daca esti in cautarea unui apartament cu propria terasa spatioasa ce asigura linistea si intimitatea mult dorita, unde poti avea propriul colt de natura, un balansoar confortabil, dar si o priveliste de la inaltime asupra orasului , aer mai curat, la distanta de gazele de esapament si de zgomotul orasului, precum si lipsa vecinilor de la etajul superior, atunci acest apartament este pentru tine. Compartimentarea este una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita .
Mihaela 0721364017

  • Pret 166.600 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 11
  • An constructie 2017


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.