Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 camere decomandat

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (16:00 ; 02 Oct; Anunt EXPIRAT, 2229 vizite)
 
 

Optima Pallady Residence are regim de inalţime de S+P+6E cu standarde de construcţie de top, fiind construit cu stâlpi şi grinzi din beton armat, compartimentarea exterioara cu pereţi din caramida Porotherm, cu izolaţie exterioara din polistiren şi tencuiala decorativa premium.Complexul este format din 3 blocuri ce vor fi edificate deasupra unui subsol continuu,special gandit pentru a oferi locuri de parcare subterana noilor proprietari.Fiecare bloc este prevazut cu 2 lifturi,7 apartamente pe etaj de 2 si 3 camere,fara garsoniere .
Fiecare apartament este luminos şi spaţios fiind o demonstraţie a rigorii finisajelor şi a calitaţii materialelor de la izolaţii şi instalaţii.
In imediata apropiere se afla zona comerciala Pallady, respectiv: Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo ,Kaufland si Ikea.
Mijloacele de transport in comun sunt la indemana: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19,27,40 si autobuz 246, 101, 102, 311, 330.

  • Pret 71.500 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2020


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.