Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere decomandat cu spatii

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (13:35 ; 15 Oct; Anunt EXPIRAT, 2401 vizite)
 
 
 

Apartamentul face parte din noul proiect, Optima Residence Pallady, proiect ce va avea 3 blocuri, cu un regim de inaltime de 6 etaje, fiecare bloc fiind dotat cu 2 lifturi care coboara in parcarea subterana .
In Optima Residence primeaza calitatea, astfel materialele folosite sunt din categoria premium, cadre de beton, caramida porotherm, termoizolatie de 10 cm, compartimentari din Ytong, instalatii sanitare si electrice de cea mai buna calitate, tamplarie termopan 5 camere, s.a.
Fiecare apartament se preda finisat la cheie, cu gresie, faianta, parchet, usi de interior, toate la alegerea cumparatorului, de la cel mai prestigios colaborator Avalon Romania. Dotarile standard includ centrala termica proprie, marca Ferroli, 24kw, in condensare, calorifere, obiecte sanitare in bai, prize, intrerupatoare si interfon.
Practic fiecare apartament se preda complet finisat si echipat electric/sanitare (exceptand chiuveta bucatarie) pentru o functionalitate completa.
Mai multe detalii 0721364017

  • Pret 74.500 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 1
  • An constructie 2020


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.