Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament finalizat 3 camere

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (14:33 ; 15 Oct; Anunt EXPIRAT, 102 vizite)
 
 

O casa poate fi o alegere facuta pentru toata viata! Noi iti prezentam un apartament pe care il consideram o alegere potrivita pentru intreaga viata!
Amplasat la doar cateva minute de Metroul 1 Decembrie 1918, avand scoli, gradinite, parcuri, zone comerciale si toate punctele de interes major in imediata vecinatate, apartamentul decomandat cu 3 camere, dispune de balcon,terasa spatioasa cu doua bai, bucatarie inchisa, spatii generoase pentru depozitare si o suprafata totala utila de 204 mp!
Apartamentul este ideal pentru o familie cu copii, atat prin prisma spatiului interior bine optimizat, ce face ca apartamentul sa fie unul practic, dar si spatios, cat si prin prisma terasei, unde cei mici se pot juca in voie, iar parintii isi pot desfasura activitatile zilnice fara grija vreunui pericol.
Apartamentul se poate achizitiona atat prin credit bancar cat si prin plata cash. Oferim consiliere financiara gratuita prin Credit24h.
Direct Dezvoltator – Comision 0
Detalii 0721364017

  • Pret 166.600 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 11
  • An constructie 2018


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.