Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament cu gradina

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (15:06 ; 16 Oct; Anunt EXPIRAT, 148 vizite)
 
 
 

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garantia ca alegerea facuta este una corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si alese in urma testarii acestora.
Inchiderile exterioare, dar si compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.
In interior gasim pereti din YTong, cel mai bun izolant fonic si termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisati cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.
Apartamentul dispune de centrala termica proprie, marca Ferrolli, dar si de finisaje premium, la alegere, precum gresia, faianta, parchetul, usile de interior. Fiecare baie este complet echipata, cu obiecte sanitare din ceramica alba.Detalii la telefon 0721364017

  • Pret 85.900 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj parter
  • An constructie 2020


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.