Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 camere decomandat

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (15:12 ; 16 Oct; Anunt EXPIRAT, 131 vizite)
 
 
 

Este un brand de succes care a ales cu grija aceasta locatie ce ofera avantaje deosebite noilor rezidenti, dar a punctat foarte bine si la celelate capitole care conteaza foarte mult in luarea unei decizii favorabile si anume: spatii locative generoase, compartimentari excelente, finisaje de cea mai buna calitate.
Compartimentarea este una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Camerele sunt foarte spatioase si orientate cardinal in asa fel incat sa fie foarte luminoase.
Apartamentul, este disponibil la etajul 1 al imobilului cu nivel redus de inaltime (S+P+6E), avand un grad ridicat de confort.
Blocul va fi dotat cu doua lifturi, iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 si 3 camere.
Sistemul constructiv de inalta calitate, este garantia ca alegerea facuta este una corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta
Pentru detalii 0721364017

  • Pret 71.500 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2020


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.