Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Saci anti inundatii AQUA-STOP

a
Adaugat de d.perjoc@wrconsulting.it (16:19 ; 12 Nov; Anunt EXPIRAT, 18 vizite)
 

Saci anti inundatii AQUA-STOP

CAUTAM DISTRIBUITORI


Sacii AQUA-STOP, sunt o tehnologie inovatoare impotriva efectelor inundatiilor, inlocuitori ai sacilor clasici cu nisip.

Sacii neactivati cantaresc 200 g si ajung la 18 -20 kg dupa absorbtia apei.

Introdusi in apa sacii AQUA-STOP se activeaza absorbind de 300 de ori mai multa apa in raport cu volumul initial, ajungand astfel la o greutate de 18 – 20 kg in aproximativ 5 – 8 min.

Sacii activati se folosesc impotriva inundatiilor, infiltratiilor, etc. la fel ca si sacii de nisip.

Sunt testati si avizati de specialistii IGSU, folosirea lor fiind recomandata in cadrul actiunilor operative de aparare impotriva inundatiilor si a fenomenelor meteorologice periculoase.

Sacii AQUA – STOP sunt ideali si in gospodarie la aparitia inundatiilor datorate tevilor sparte sau alte infiltratii sacii pot fi aplicati cu usurinta in zona inundata pentru a absorbi apa si pentru a o opri sa patrunda si in alte spatii. Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro

  • Pret 25 RON
  • Adresa judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.