Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Saci ani inundatii AQUA-STOP

a
Adaugat de office@aqua-stop.ro (07:35 ; 13 Nov; Anunt EXPIRAT, 10 vizite)
 

Saci anti inundatii AQUA-STOP

Sacii anti-inundatii Aqua-Stop sunt cea mai noua si facila solutie conceputa impotriva inundatiilor.
Realizati din materiale biodegradabile sacii au capacitatea de a se activa ( de a ajunge la greutatea di dimensiunile necesare) prin imersare in apa. Sacii neactivati cântaresc aprox. 200 g, iar prin activare (imersia in apa 5-8 min) ajung la greutatea de 18 -20 kg, fara a permite pierderea apei acumulate. In acest fel pot fi folositi pentru realizarea de diguri impotriva inundatiilor, scurgerilor accidentale , etc
Sacii anti-inundatie AQUA-STOP au fost testati si avizati si de catre specialistii IGSU, folosirea lor fiind recomandata in cadrul actiunilor operative de aparare impotriva inundatiilor si fenomenelor meteorologice periculoase.
Sacii Aqua-Stop se folosesc in gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera precum si in gospodarie, lucrari de instalatii, etc.

CAUTAM DISTRIBUITORI
www.aqua-stop.ro
Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro Site web : http://www.aqua-stop.ro

  • Pret 25 RON
  • Adresa judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.