Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 camere in Trivale City

a
Adaugat de promovare@inex.ro (20:35 ; 18 Ian; Anunt EXPIRAT, 20 vizite)
 

Ansamblul Rezidenţial Trivale City este situat intr-o zona cautata de persoanele care doresc sa evadeze din jungla urbana dar sa fie aproape de punctele cheie a oraşului.

Complexul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, cu şcoli şi gradiniţe in imediata apropiere. Materialele şi tehnologiile folosite sunt de ultima generaţie, totul pentru siguranţa şi confortul locatarilor.

Ansamblul de locuinţe cuprinde 6 blocuri iar apartamentele sunt de 1, 2 şi 3 camere. Locurile de parcare sunt suficiente pentru fiecare apartament, spaţii verzi comune şi zone de relaxare pentru locatari. Apartamentele sunt bine compartimentate şi construite dupa toate normativele in vigoare, se predau amenajate complet la cerinţele clienţilor, toate materialele folosite la finisaj sunt de calitate şi mult bun gust. Contorizarea utilitaţilor se face individual, apometrele, contoarele de gaz şi contoarele de energie electrica vor fii montate in casa scarii. Casa scarii, holurile comune şi scarile fiind placate cu granit de o calitate superioara. Investiţia corecta in siguranţa familiei dumneavoastra va poate oferi liniştea necesara pentru un trai frumos.

DOTĂRI APARTAMENTE:

- Tâmplarie SALAMANDER Clasa A Premium de la Send 92 cu geam termopan cu 3 rânduri de sticla;
- Caramida Porotherm;
- Uşi interioare;
- Gresie şi faianţa;
- Parchet;
- Obiecte sanitare;
- Vopsea lavabila alba;
- Bai echipate complet cu obiecte sanitare;
- Instalaţii electrice cupru;
- Prize şi intrerupatoare;
- Preinstalare cablu TV şi internet;
- Uşa metalica la intrare.
- Centrala termica de apartament si calorifere;
- Termosistem 10 cm grosime;
- Iluminat pe casa scarii cu senzor de prezenţa;
- Iluminare spaţii comune exterioare pe timp de noapte;
- Parcari suficiente pentru toţi locatarii.

Cu un istoric bogat in constructii civile, CIPRO EDIL CONSTRUCT SRL se evidentiaza prin numeroase proiect individuale de case la comanda si dezvoltare imobiliara in Piteşti. FINALIZAREA PROIECTULUI este GARANTAT prin parteneriatul strategic si de incredere cu firmele: CIPCOS MAR, VSC Betoane, SEND 92, Romstal Piteşti, Baumit Piteşti, STO - Tencuieli Decorative. Pentru referinţe privind dezvoltatorul puteţi contacta partenerii noştrii. Site web : http://https://alexandrusandu.ro/imobiliare-apartamente-de-vanzare-pitesti Site web : http://https://alexandrusandu.ro/imobiliare-apartamente-de-vanzare-pitesti

  • Pret 47.000 €
  • Adresa judetul Arges


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.