Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa 4 camere Trivale | Campului

a
Adaugat de promovare@inex.ro (20:34 ; 18 Ian; Anunt EXPIRAT, 17 vizite)
 

Va oferim spre vânzare un nou ansamblu rezidenţial de case, construit in Trivale – Campului. Noul ansamblu a carui finalizare in vara anului anului 2021, ofera spre vânzare un numar de 4 case, confortabile, generoase şi modern compartimentate, in suprafaţa utila de 85 mp.
Regimul de inalţime al caselor este P+1 are living, baie, bucatarie la parter iar la etaj 3 dormitoare, balcon şi o baie. Casa are 2 placi, nu este hazardata.

Unicitatea proiectului nu reiese doar din arhitectura deosebita a cladirilor ci şi prin confortul şi intimitatea oferite de distanţele generoase dintre acestea. Întregul proiect este construit cu rigurozitate in conformitate cu noile cerinţe din domeniul construcţiilor civile aflate in vigoare, pe cadre şi grinzi de beton armat, iar pentru inchiderile pereţilor exteriori şi pentru compartimentarea interioara a caselor proiectanţii au decis sa opteze pentru caramida de 25 cm la exterior + izolaţie şi caramida de de 30 sau 15 cm la interior. Tâmplaria este din PVC cu 5 camere şi 3 foi de sticla insoţita de glafuri interioare şi exterioare. Acoperişul este din ţigla. Centrala termica este in condensaţie.
Noul proiect dispune de toate utilitatile orasului (gaz, curent, apa, canalizare) si este complet bransat la acestea, caile de acces si infrastructura care il inconjoara vor fi complete si functionale iar imobilele se vor vinde bransate la utilitati şi contorizate separat.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpararea acestei proprietaţi!
La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casa/imobiliar/ipotecar, primiţi asistenta la realizarea dosarului bancar. Site web : http://www.casepitesti.ro

  • Pret 79.500 €
  • Adresa judetul Arges


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.