Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Card de prezentare

a
Adaugat de castprint@gmail.com (09:12 ; 07 Mar; Anunt EXPIRAT, 19 vizite)
 

Acest business card digital, faciliteaza modul de a transmite datele noastre personale,sau ale companiei noastre, mult mai usor.Este totodata si o unealta puternica de marketing a noastra sau a companiei noastre.Cardul digital se conecteaza prin NFC sau QR Code la telefonul nostru si printr-o simpla scanare a lui putem da share la tot profilul nostru in doar cateva secunde. Avem posibilitatea de a-l personaliza dupa bunul nostru plac.Dupa ce primiti cardul, il puteti conecta la telefon prin NFC sau QR Code si veti crea un cont cu un email si o parola pentru a-l putea personaliza cu datele dvs.. Avantajul acestui card este ca puteti sa introduceti in profilul dvs. in afara de datele personale, si toate profilele de Social Media. Puteti atasa si link-uri de prezentare video, foto ,sau documente (pdf, word, excel etc.)Exista posibilitatea sa distribuim din contul nostru (Share Profile )cardul nostru prin diferite canale de comunicare, in cazul in care nu avem cardul la noi.Cardul este eco friendly si aveti nevoie doar de unul singur pentru ca se poate reprograma mereu cu detalii noi, in cazul in care doriti sa modificati informatiile de pe el. Costa doar 49,90€/card + 9€ transportul, deoarece acesta va fi livrat din Luxemburg prin UPS catre dvs. dupa ce il comandati.
Avem si o varianta PRO a cardului cu un abonament de 5€/luna pentru cei care vor sa beneficieze de functionalitatea maxima a cardului. La varianta PRO, pe langa faptul ca va puteti customiza mai mult profilul dupa bunul plac, puteti folosi si sectiunea de Analytics unde puteti vedea activitatea de pe cardul dvs.
Pentru alte detalii pe site alegereata. Site web : http://www.alegereata.com

  • Pret 49 €
  • Adresa judetul Brasov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.