Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vila P+1 - 4 camere Popesti

a
Adaugat de georgiandascalu@gmail.com (17:39 ; 28 Iul; Anunt EXPIRAT, 3616 vizite)
 

Va propunem spre vanzare o vila spatioasa si foarte bine compartimentata, ce face parte dintr-un ansamblu rezidential nou din Zona de Sud a Capitalei, alcatuit din 18 vile alipite (insiruite), ferite de zgomotul orasului, dar in acelasi timp foarte aproape de punctele de interes major: gradinite, scoli, spitale, parcuri, centre comerciale (Mega Image, Lidl, Piata) si mijloace de transport in comun.

Zona dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si iluminat public, iar accesul catre ansamblu se face rapid si in conditii civilizate.

Imobilul este alcatuit din 4 camere, atent gandite, in functie de necesitatile dumneavoastra, dupa cum urmeaza: 3 dormitoare la etaj, unul din ele avand baie proprie (dormitor matrimonial) si un balcon, iar la parter un living luminos, o bucatarie inchisa foarte spatioasa, un spatiu de depozitare si un grup sanitar.

Locuinta are o suprafata utila de 99.65 mp si o curte cu suprafata de 67 mp.
LOC DE PARCARE INCLUS IN PRET!

  • Pret 100.000 €
  • Adresa Popesti L, judetul Ilfov
  • Suprafata 170
  • Nr. camere 4
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.