Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere, Mosilor, Popa Petre

a
Adaugat de acasaimobiliare6@gmail.com (15:22 ; 08 Nov; Anunt EXPIRAT, 200 vizite)
 
 

Este situat pe Str. Popa Petre, Nr. 37, Zona Mosilor, la demisol inalt/1, in VILA, la CURTE comuna cu inca 3 case, vecini linistiti. Geamurile sunt inchise cu termopan si gratii pentru un plus de siguranta.

Imobilul este COMANDAT, confort 2 sporit si se intinde pe o suprafata utila de 39mp, dispunand de o PIVNITA de 7mp, ajunge la o suprafata totala de 46mp, Sc. de 54m. Anul de constructie este 1928, cu orientare catre rasaritul soarelui.

Apartamentul se vinde cu usi interioare, instalatii si calorifere NOI, cu imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica si COMPLET CONTORIZAT – apometre si contor de gaz. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si AER CONDITIONAT in living. Bucataria este mobilata pe comanda si este prevazuta cu HOTA electrica, cele 2 camere fiind partial mobilate. Baia are cabina de dus si geam pentru aerisire.

De acasa aveti acces facil la mijloacele de transport in comun si zone de interes: statia STB, statie tramvai, scoala, gradinita, Universitate etc.

  • Pret 57.000 €
  • Adresa Popa Petre 37, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj demisol
  • An constructie 1928


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0730.885.885
a
a
www.acasaimobiliare.ro/
a
Popa Petre 37, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.