Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Sistem audio evacuare 300W, 50 boxe, Proel EVAC

a
Adaugat de contact@noiz.ro (16:25 ; 01 Sep, 81 vizite)
 

Sistem audio evacuare 300W cu 50 boxe Proel EVAC pentru muzica ambientala, public address si alarmare si evacuare vocala – un singur sistem cu trei functii integrate

Minisistemul EVAC este o componenta esentiala a pachetului de sonorizare deoarece ofera plusul de siguranta in orice spatiu, in caz de incendiu su alte pericole. AE300 poate transmite mesaje promotionale si anunturi, mesaje de evacuare vocala, dar si muzica ambientala.

Amplificatorul puternic de clasa D, complet digital, ofera o difuzare clara si puternica a sunetului. Baza microfonica si difuzoarele de perete cu rezistenta ridicata la intemperii si socuri mecanice, ofera posibilitatea de difuzare mesaje live, cu o transmisie puternica si clara, chiar si in caz de incendiu sau alte urgente de acest fel. Sonorizare placuta si eficienta, cu un plus de siguranta!

Minisistemul AE300 ofera o sonorizare eficienta si clara, datorita amplificatorului intern de clasa D; la AE300 se adauga si difuzoarele cu montaj pe perete, care combina perfomanta cu siguranta si durabilitatea!

Aceste boxe sunt ideale in orice aplicatii de tip public address, muzica ambientala, oferind totodata calitatile unui echipament integrabil in sisteme de alarmare vocala. Prin intermediul bazei microfonice care se conecteaza la AE300 si difuzoare, se pot transmite mesaje de interes, care sunt foarte importante in eventualitatea unor urgente.
APLICATII RECOMANDATE Sistem audio evacuare Proel EVAC

Spatii de interes public (banca, posta, insitutii, etc)
Gradinita
Scoala
Spital
Sali de asteptare
Cabinet medical
Spatii comerciale

PACHETUL INCLUDE

 1X AE300 - Mini sistem EVAC, certificat EN 54-16 / EN 54-4, apel general, 1 zona, max. 300 W
1X DBE01 - Baza microfonica apel general, pentru AE 300
50X WA 06-165/T Metall EN 54 - Difuzor montaj aparent, 6 W / 100 V, metal

Datorita dimensiunilor speciale ale acestui produs se vor aplica conditii diferite de transport

  • Pret 36.400 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.