Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Blaupunkt MB06 Boxa portabila, karaoke, bluetooth, FM

a
Adaugat de contact@noiz.ro (16:28 ; 01 Sep, 86 vizite)
 

Blaupunkt MB06 Boxa portabila cu acumulator, karaoke si putere max de 500W.

Sistemul audio MB06 produs de Blaupunkt, este un sistem de sunet portabil de cea mai inalta calitate, care va va oferi experienta muzicala. Acest dispozitiv este ideal pentru toate tipurile de evenimente in aer liber si interior. Constructia solida, amplificatorul puternic, multe surse de sunet si puterea de 500 W fac din acest sistem o alternativa ideala pentru radiourile obisnuite si sistemul Hi-Fi.

FUNCTII MULTIPLE

Modulul Bluetooth integrat permite utilizatorilor sa joace muzica preferata fara fir de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. Portul USB si slotul pentru card SD va permite sa redati fisiere audio stocate pe carduri SD (capacitate maxima 32 GB) sau orice tip de stick de memorie USB. Puteti conecta, de asemenea, orice surse audio cu cablu suplimentare prin portul AUX sunt situate in partea inferioara a carcasei. Dispozitivul accepta fisiere de muzica stocate in cele mai populare formate audio, in principal MP3 si WMA. In plus, MB06 are un tuner FM incorporat, cu posibilitatea de a memora pana la 99 de posturi, astfel incat sa puteti asculta postul de radio preferat fara a cauta frecventele manual.

Vezi si alte Sisteme de Karaoke 

  • Pret 499 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.