Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Boxe Tonsil Altus 280, incinte de podea

a
Adaugat de contact@noiz.ro (16:57 ; 01 Sep, 79 vizite)
 

Tonsil Altus 280 Modelul Altus 280 este echipat cu o incinta solida, intarita, care nu numai ca reduce vibratiile, dar, mai ales, datorita unei forme selectate corespunzator, reflexiile favorizand formarea undelor nedorite in interiorul incintei acustice. Sistemul reflex-bass care intareste gama de bas se bazeaza pe doua porturi de rezonanta din fata incintei pentru a mentine caracteristicile liniare ale bassului, indiferent de conditiile acustice existente in sala de ascultare sau locatia boxelor. Inima setului Altus 280 este un sistem de boxe cu trei cai, adaptat sa functioneze la niveluri mari de volum si valori considerabile ale puterii absorbite, fara riscul de compresie. Gama de inalte este reprodusa de o membrana de titan specializata (proiectata in special pentru noua serie Altus) racita cu un fluid ferromagnetic si dotata cu un sistem magnetic puternic. Difuzorul de medii este o unitate legendara dovedita, bazata pe o membrana formata din celuloza presata si o suspensie din spuma imbunatatita. Gama de bas este reprodusa de un difuzor special conceput echipat cu o membrana de celuloza consolidata. 

Vezi recomandari de Sisteme audio stereo

Inapoi la categoria Boxe de podea

Datorita dimensiunilor speciale ale acestui produs se vor aplica conditii diferite de transport !

Costul afisat al transportului este valabil doar in cazul asumarii de catre cumparator a raspunderii pentru integritatea livrarii si plata in avans
Recomandam transport special paletizat, care va fi calculat la cererea cumparatorului

  • Pret 9.086 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.