Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Kruger&Matz Dj-003 consola dj profesionala, Virtual Dj

a
Adaugat de contact@noiz.ro (17:21 ; 01 Sep, 69 vizite)
 

Consola DJ-003 este in prezent cel mai avansat dispozitiv din acest segment din oferta brandului. 16 paduri, 14 butoane, 8 efecte, rata de semnal modular, numeroase intrari si iesiri, precum si software-ul Virtual DJ. Creaza, mixeaza, adauga efecte, sunete amuzante! Lasa-te in voia imaginatiei si simte-te ca un DJ profesionist, folosind toate oportunitatile pe care ti le ofera DJ-003.

Consola de DJ de la Kruger & Matz iti ofera posibilitati nelimitate de a crea. Pe ambele parti ale panelului sunt localizate cele 8 butoane cauciucate cu functiile Hot Cue, Sampler, Loop Slicer care sunt iluminate in timpul functionarii. Mai mult, dispozitivul are un egalizator pe 3 benzi, cu control si efect de filtrare, oferind posibilitatea de control a frecventei sunetului.

DJ-003 impresioneaza si prin varietatea porturilor. Controllerul din fata are intrare de microfon, doua jack casti si interfata audio cu 4 canale. In spate, dispozitivul are iesire XLR, intrare alimentare si USB, precum si un numar de iesiri RCA : Master, Booth si Record si doua intrari de linie pe cablu RCA, care vor conecta un CD player sau turntable la switch-ul PHONO - LINE. Produsul are o carcasa metalica de un negru mat.



Vezi produsele din categoria Controllere Dj

  • Pret 890 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.