Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Instalatie de sonorizare 2.1 DAP-Audio Club Mate I

a
Adaugat de contact@noiz.ro (20:41 ; 01 Sep, 87 vizite)
 

Club Mate I este o instalatie completa de sonorizare compusa din doi sateliti de 6,5 - 1 "si un subwoofer de 12 inch cu amplificator incorporat. Satelitii sunt echipati cu drivere inalte de neodim si un ghid special pentru unde pentru frecvente de pana la 20 kHz.

Dinamica incorporata va proteja sistemul si difuzoarele impotriva supraincarcarii si va oferi un raspuns excelent in frecventa la orice nivel de sunet. Setul este finisat cu vopsea rezistenta la zgarieturi si gratare metalice elegante. Clubmate I este ideal pentru scoli mici, sali de practica si expozitii Club Mate 12 si 15 impreuna cu Soundmate III sunt modernizate in sistemele Clubmate I, II si III.

Pe langa calitatea imbunatatita a sunetului, aspectul este, de asemenea, imbunatatit datorita grilelor metalice elegante. Impreuna cu noul finisaj rezistent la zgariere si greutatea redusa (10-25%), aceste seturi fac ca acestea sa nu fie rezistente la drum.

Seturile Clubmate sunt special concepute pentru DJ-ii mobili, unde este nevoie de un bas puternic, precum si un raspuns bun la frecvente medii si inalte. Subwooferele de 12 inch si 15 inch au o excursie lunga conica pentru a asigura distorsiuni minime si niveluri de putere ridicate, precum si obtinerea unei presiuni acustice maxime.

O atentie deosebita se acorda ratingurilor de putere ale subwooferelor si satelitilor, precum si comportamentului tuturor compresoarelor dinamice independente si a circuitelor de limitatoare din interior. Seturile de perechi de cluburi sunt usor de configurat si pentru utilizatorii non-tehnici.
Specificatii Instalatie de sonorizare 2.1 DAP-Audio Club Mate I :

Puterea amplificatorului: 350 W RMS la 8 Ohm
Iesiri amplificate: 2x 120W RMS la 8 Ohm
Raspuns in frecventa: 47 - 125 Hz
Frecventa de trecere: 125 Hz, 24 dB Oct
Dimensiuni (LxLxH): 450 x 510 x 600 mm Greutate 26,0 kg
Sateliti: Drivere: 6,5 "/ 1 inch , 125-20.000Hz
Frecventa de trecere: 3300 Hz, 12 dB oct
Dimensiuni (LxLxH): 240 x 388 x 245 mm
Greutate: 6,4 kg

Inapoi la categoria Sisteme audio profesionale

Vezi si alte Sisteme de sonorizare club

Datorita dimensiunilor speciale ale acestui produs se vor aplica conditii diferite de transport !

Costul afisat al transportului este valabil doar in cazul asumarii de catre cumparator a raspunderii pentru integritatea livrarii si plata in avans
Recomandam transport special paletizat, care va fi calculat la cererea cumparatorului

  • Pret 3.189 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.