Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Boxe de exterior Bose FreeSpace 51

a
Adaugat de contact@noiz.ro (20:50 ; 01 Sep, 74 vizite)
 

Boxe gradina Bose FreeSpace 51 
Plasate langa piscina sau ascunse in gradina, sistemul de boxe de exterior Bose FreeSpace 51 sunt cele mai performante si mai versatile boxe izolate impotriva umiditatii de la Bose. Conectate la sistemul audio, vor oferi un sunet exceptional pe suprafata mare, fie ca sunt plasate pe sol sau ingropate. Sunt cea mai potrivita alternativa la boxele plasate pe perete si sunt proiectate sa reziste in exterior pe tot parcursul anului.

Izolate impotriva umiditatii si a razelor UV
Dispersie uniforma a sunetului
Putere de 2x100W
Rating IP55

Freespace 51 Manual de utilizare
Calitate Bose de jur imprejur
Acoperirea mare a boxelor de exterior Bose Free Space 51 si calitatea constanta a sunetului sunt datorate proiectarii radiale, care permite dispersarea sunetului la 360 de grade. Materialul rezistent al carcasei si difuzoarele full-range de 4 1/2 inch, orientate in jos, pot face fata celor mai vitrege conditii. Alege melodia preferata si vei auzi uniform cele mai subtile note, oriunde te vei plimba.

Un port amplasat central imbunatateste performantele pentru tonurile joase, pastrand profunzimea sunetului. Grila convexa plasata deasupra acestuia reflecta sunetele de frecventa inalta pe suprafata de ascultare. Toate aceste caracteristici combinate ofera si in exterior o calitate si o consistenta a sunetului, intalnite mai degraba la sistemele de interior.

Dimensiuni fiecare boxa:



Inaltime: 36 cm
Latime: 32 cm
Adancime: 32 cm
Greutate: 5.4 kg




Dimensiuni Boxe in cutie:



Inaltime: 38,1 cm
Latime: 73,6 cm
Adancime: 40,6 cm
Greutate: 11,3 kg




In cutie:



2 boxe
4 conectori pentru cabluri





Vezi toate produsele de la brandul BOSE

Vezi Sisteme audio de exterior

  • Pret 3.240 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.