Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Ecran videoproiector portabil 150 x 150 cm, universal Blackmount

a
Adaugat de contact@noiz.ro (22:32 ; 01 Sep, 70 vizite)
 

Ecran de proiectie Blackmount cu trepied, portabil, pentru videoproiector, special construit pentru a rezista la uzura zilnica. Inaltimea ecranului este reglabila din 2 directii

Carcasa ecranului de proiectie are incorporata o siguranta care impiedica miscare panzei in tub, atunci cand ecranul este transportat. Picioarele trepiedului se deschid pe o arie mare pentru a oferi ecranului o stabilitate ridicata.

Acest ecran de proiectie cu trepied este un ecran ideal pentru educatie, expozitii, prezentari si orice alta situatie in care e necesara existenta unui ecran mobil.

Panza ecran videoproiector portabil:

bordura neagra pe toate lateralele, pentru o imagine cu un contrast ridicat;
unghi de vizualizare de 160 de grade, astfel incat audienta din lateralele ecranului sa se poata bucura de o imagine clara;
usor de curatat;
panza din spate a ecranului este de culoare neagra, oferind posibilitatea de a proiecta chiar si atunci cand soarele bate din spatele ecranului.
Panza se extinde la orice format sau marime, se poate folosi ca 1:1, 4:3 sau chiar 16:9.


Vezi si alte Videoproiectoare

  • Pret 279 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.