Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 2 cam -Metalurgiei

a
Adaugat de georgiandascalu@gmail.com (11:41 ; 03 Nov; Anunt EXPIRAT, 167 vizite)
 

Apartament tip Open Space etaj 2 din 6 , 39.28 mp + 4 mp suprafata balcon

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Metalurgiei -Lidl , zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona, noul proiect Rezidential Family Residence Ideal se prezinta ca un proiect de mari dimensiuni, complet, echilibrat si cu multiple beneficii oferite viitorilor rezidenti.

Se propune spre atentia dumneavoastra :

Apartament tip Open Space etaj 2 din 6 , 39.28 mp + 4 mp suprafata balcon

Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC 5 camere-geam termopan, sticla Low-E, obiecte sanitare moderne pentru baie,bazin incastrat, centrala proprie cu incalzide in pardoseala si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Finisajele sunt de calitate premium!

  • Pret 51.000 €
  • Adresa Drumul Binelui, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.