Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Metalurgiei, 2 camere, 66 mp

a
Adaugat de cristian.bucurel@sudrezidential.ro (10:37 ; 26 Nov; Anunt EXPIRAT, 312 vizite)
 
 

Sunteti in cautarea unei locuinte deosebite care sa va reprezinte cu succes in fata prietenilor care va viziteaza si in care sa va simtiti confortabil alaturi de familia dumneavoastra? Atunci trebuie sa vedeti acest apartament cu doua camere situat la etajul 3 al unui imobil Parter+11 Etaje din zona Metalurgiei, foarte aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida.
Imobilul a fost construit cu multa grija si se remarca prin calitatea materialelor alese de proprietar, lasandu-va dvs posibilitatea sa personalizati apartamentul dupa cum va place, cu finisajele pe care le doriti.
In zona aveti foarte multe mijloace de transport in comun, inclusiv metroul, cu ajutorul carora puteti ajunge rapid in orice punct de interes din Bucuresti.
Datorita zonei in care se afla, suprafetei si compartimentarii, acest apartament se potriveste foarte bine atat ca resedinta pentru o familie.
PRET: 65.900 Euro TVA inclus, se accepta credit.
Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.

  • Pret 65.900 €
  • Adresa Metalurgiei, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 3
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0734.050.550
a
a
www.sudrezidential.ro
a
Metalurgiei, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.