Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Combustibil termic lichid similar tip M

a
Adaugat de comandacarburanti@gmail.com (09:31 ; 09 Oct; Anunt EXPIRAT, 7 vizite)
 

Combustibil termic lichid (similar tip M ) sau HEIZOEL standard. Combustibilul termic lichid (CTL) este utilizat in principal pentru incalzire, atat de catre consumatorii neindustriali (domestici) cat si de cei industriali.
Putere calorifica superioare , care asigura o economie substantiala de consum;
Continut de apa mai mic, parametru care imbunatateste arderea si scade consumul de combustibil
Continut scazut de sedimente, ceea ce previne blocarea arzatoarelor.
Reziduu de carbon mai mic, ceea ce ii confera produsului avantaje din punct de vedere al protectiei mediului.
Caracteristica de curgere scazuta pe timp de iarna, ceea ce confera produsului rezistenta pana la temperaturi de minus 30 ÌŠC.
Produsul este stabil chimic, usor biodegradabil, insolubil in apa si neoxidant, nu prezinta pericol de explozie si nu este autoinflamabil.

Se obtine prin amestecarea fractiilor medii si grele de la distilarea atmosferica a titeiului, de la distilarea sub vid a pacurii. Este cel mai performant si bine vandut produs din gama noastra,datorita proprietatilor net superioare fata de alti combustibili ,pretului redus ,fiind inlocuitorul motorinei pentru orice tip de echipament termic. FABRICAT OMV PETROM -RAFINARIA BRAZI si DISTRIBUIT OFICIAL DE GRUPUL NOSTRU DE FIRME
INTERZIS A FI UTILIZAT DREPT CARBURANT!
COMANDA MINIM 5000 litri pentru transport asigurat de societatea noastra.
Sub aceasta cantitate,se livreaza exclusiv din depozitul PLOIESTI(minim 1000 litri),iar pretul va varia in functie de situatia stocurilor.
Pretul afisat pe site este exprimat pentru livrari vrac de minim 30.000 litri. Site web : http://ecarburanti.eu Site web : http://ecarburanti.eu

  • Pret 3 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.