Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Curs Bioenergie/Bioenergoterap

a
Adaugat de maranca.terapii@gmail.com (16:16 ; 11 Oct; Anunt EXPIRAT, 23 vizite)
 
 

Astfel apare o stare de confuzie si neclaritate legata de propria fiinta si drumul personal in viata.
Stresul cauzeaza dezechilibrul dintre suflet, minte si trup, perturbari emotionale si relationale, oboseala, tristete, furie, ingrijorare, frici. Opusul stresului este relaxarea si starea de bine, echilibru intre trup minte si suflet, gandire pozitiva.
Acest curs va ajuta sa va schimbati modul de gandire si stilul de viata pentru a avea o minte sanatoasa intr-un un corp sanatos, pentru echilibru, pace, liniste, succes si implinire personala.
In cadrul acestui curs vei invata urmatoarele tehnici holistice pentru a face fata stresului de zi cu zi, pentru linistea ta si a familiei tale: Tehnici de conectare la energia universala (Reiki initiere grad 1-2); Tehnici de curatare energetica; Tehnica Theta healing 1 si 2; Tehnica de mutare si fixare a “Punctului de asamblare"; Tehnici de protectie energetica; Tehnica de eliberare a emotionala (EFT); Terapie la distanta.

  • Pret 2.400 RON
  • Adresa Buga, Nr. 20, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0724.395.645
a
a
www.vindecativiata.ro
a
Buga, Nr. 20, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.