Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Conectarea cu lumea adevărată: Apocalipsa este descoperită.

a
Adaugat de ralukamarya1410@gmail.com (12:28 ; 12 Oct; Anunt EXPIRAT, 237 vizite)
 

Conectarea cu lumea adevarata: Apocalipsa este descoperita.

Pe fondul cresterii incertitudinii cu privire la prezentul si viitorul omenirii declansat de pandemie, dezinformarea cu privire la COVID, inclusiv lipsa de incredere in domeniul medical si neintelegerea din lumea religioasa, fac ca grijile vietii de zi cu zi sa creasca.

În Statele Unite, circula zvonuri conform carora vaccinul COVID este „semnul fiarei".
Acest termen biblic apocaliptic provine din Apocalipsa 13 si este interpretat de obicei ca fiind atasat de Satana si prin urmare, opus lui Dumnezeu. În plus, oamenii, indiferent de originea religioasa, intâlnesc frecvent intrebarea - COVID-19 inseamna „sfârsitul pamântului?"

Shincheonji Biserica lui Isus a anuntat ca va organiza o runda de seminare saptamânale intitulate „Marturia prorociei si a implinirii Apocalipsei, noul legamânt al lui Dumnezeu" in perioada 18 octombrie - 27 decembrie, lunea si joia, de la ora 9:00.

Seminarele, transmise in direct pe YouTube si pe Facebook, vor oferi explicatii despre prorociile consemnate din fiecare capitol din Apocalipsa pe baza metodei intrebarilor (cine, ce, când, unde, de ce, cum). Printre lectori se numara presedintele Lee Man-hee, care a spus ca este un martor care a vazut si a auzit toate evenimentele cartii implinite fizic in lumea reala (Apocalipsa 22:16).

Anterior, Seminarul Cuvântului SCJ, care a fost organizat in august, a atras 1.700 de pastori si 28.000 de oameni la nivel global. „Numarul de participanti in acest moment reflecta interesul si efortul lor de a intelege cuvintele Apocalipsei in mod consecvent alaturi de cuvintele celorlalte carti ale Bibliei", a spus dl. Kim Shin-chang, director general al Departamentului Misiunii Internationale al Bisericii Shincheonji

Biserica Shincheonji a adaugat, de asemenea, ca cartea Apocalipsei este scrisa in pilde si nu a fost explicata prin lumea reala, ci doar prin gândurile umane si teoriile speculative non-biblice care i-au inselat pe credinciosi si au instigat la dezordine sociala. Biserica subliniaza, de asemenea, ca intelegerea adevaratului sens al cartii Apocalipsa inseamna sa vezi cum prorociile exprimate in pilde s-au implinit fizic in lume astazi, conform Bibliei.
Mai mult, puteti viziona clipul seminarului cautând „Marturia prorociei si a implinirii Apocalipsei" pe YouTube sau accesând linkul de mai jos.
Link-ul Seminarului: https://www.youtube.com/channel/UC8UBmSLlZf4ivNQg11r9idw

  • Pret 1 RON
  • Adresa judetul Brasov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.