Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apt. 2 cam. ROMEXPO,an 2021

a
Adaugat de ciornei.bogdan@gmail.com (20:20 ; 21 Feb; Anunt EXPIRAT, 411 vizite)
 
 

Posibilitate achizitionare loc de parcare supratera,sistem smart-home integrat,fatada izolata cu vata minerala bazaltica si placata partial cu ALUCOBONDAZ, tamplarie SALAMANDER cu 6 camere si cu sticla Saint Gobain tripan, sistem de incalzire in pardoseala REHAU. Ansamblul se afla in zona Expozitiei, o zona care se redefineste prin dezvoltari de cladiri de birouri, rezidentiale si spatii comerciale moderne. Ansamblul este situat la doar doua minute cu masina pana la Piata Presei Libere, statiile de metrou 1 Mai si Jiului se afla in apropiere, iar la mai putin de 100 de metri de proiect este prevazuta statia Pajura, parte a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.
20 Residence este putin retras fata de drumul pricipal fiind ferit de zgomotul traficului urban. Astfel, atunci cand veti pasi in gradina de peste 3.000 mp, veti trai sentimentul propriului parc privat, ideal pentru relaxare si familiile cu copii. Oferta de scoli si gradinite de stat etc.

  • Pret 92.000 €
  • Adresa Parcului, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.