Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Disc gratar aluminiu alimentar 46 cm + pirostrie cadou

a
Adaugat de jumatatedepret@gmail.com (13:16 ; 21 Oct; Anunt EXPIRAT, 13 vizite)
 

Disc gratar BIM cu pirostrie CADOU!
Acest disc gratar, este turnat din aluminiu alimentar, special pentru friptura, cartofi prajiti, jumari, sau alte preparate traditionale. Disc gratar ideal de folosit pe pirostrie, sau soba racheta. Nu lipeste si nu rugineste, usor de intretinut, cu o viata de folosinta indelungata. Discul are diametrul 46-47cm.

Pe jumatatedepret.ro gasiti intreaga gama de produse pentru casa si curte, bricolaj, ustensile de bucatarie si produse confectionate de fabrica de gratare 100% romaneasca: gratare pentru restaurante, gratare din inox, gratar cu afumatoare, gratar cu protap si multe altele la cele mai avantajoase preturi.

La plata cu cardul aveti o REDUCERE de 3% disponibila pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii si specificatii legate de acest produs intrati pe site-ul nostru, totodata daca vreti o comanda personalizata de gratare sau confectii metalice, ne puteti contacta pe jumatatedepret.ro!

Doar pe jumatatedepret.ro calitatea este la cel mai accesibil pret!
Site web : http://jumatatedepret.ro/ Site web : http://jumatatedepret.ro/ Site web : http://jumatatedepret.ro/ Site web : http://jumatatedepret.ro/

  • Pret 150 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.