Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Afumatoare carne fum rece sau cald

a
Adaugat de jumatatedepret@gmail.com (04:44 ; 22 Oct; Anunt EXPIRAT, 19 vizite)
 

Afumatoare carne cu fum cald sau rece, confectionata din tabla rezistenta, pentru o folosinta indelungata si vopsita neagru, cu vopsea termorezistenta. Afumatoarea poate fi folosita pentru afumat carne, peste, carnati, cat si alte produse.

Afumatoarea are 2 compartimente: este pentru afumarea carnurilor, carnatilor, pestelui, iar al doilea compartiment, ( 50X50cm, inaltime 35cm ) primul compartiment, ( 50X50cm, inaltime 100cm) ,pentru jar si rumegus, sau crengute, pentru crearea fumului.
Picioarele afumatorii si compartimentul de jos au 70 cm, iar compartimentul pentru carne 100 cm, total 170 cm + hornul.

Pe jumatatedepret.ro gasiti produse confectionate de fabrica de gratare 100% romaneasca: gratare pentru restaurante, gratare din inox, gratar cu afumatoare, gratar cu protap si multe altele.

La plata cu cardul aveti o REDUCERE de 3% disponibila pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii si specificatii legate de acest produs intrati pe site-ul nostru, totodata daca vreti o comanda personalizata de gratare sau confectii metalice, ne puteti contacta pe jumatatedepret.ro!
Doar pe jumatatedepret.ro calitatea este la cel mai accesibil pret!
Site web : http://www.jumatatedepret.ro

  • Pret 1.599 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.