Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament 13 Septembrie Bucur

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (10:02 ; 16 Nov; Anunt EXPIRAT, 209 vizite)
 

Propunem spre vanzare, in procedura de executare silita, apartament 2 camere si dependinte.
Imobilul, cu o suprafata utila de 51 mp, este situat la parterul unui bloc construit in jurul anilor 1990-2000. Apartamentul a suferit modificari in vederea utilizarii lui drept cabinet stomatologic, prin refacerea peretilor de compartimentare. Prin recompartimentare s-a obtinut un apartament cu functiunile camera, baie, bucatarie. Finisajele apartamentului sunt medii: pardoseala este din rasina epoxidica si gresie in grupul sanitar, peretii au zugraveli lavabile, tamplaria din PVC cu geam termopan iar usa de la intrare este metalica. Imobilul dispune de toate utilitatile edilitare.
Proprietatea este amplasata in zona semicentrala 13 Septembrie, in apropiere de hotel Marriott, intr-o zona mixta, rezidental si comerciala. In apropiere exista numeroase retele de transport in comun, unitati comerciale, de invatamant si medicale, sedii de banci, parcuri, institutii de cult.

  • Pret 76.000 €
  • Adresa Calea 13 Septembrie, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj parter
  • An constructie 1990


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.884.312
0754.054.641
a
a
www.librabank.ro
a
Calea 13 Septembrie, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.