Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Studio metrou Nicolae Teclu

a
Adaugat de loredanapopescu@titanul-nou.ro (13:03 ; 19 Nov; Anunt EXPIRAT, 105 vizite)
 
 

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajul etajele 1 si 2 si avand o suprafata utila de 38,35 mp, disponibil in ansamblul W PABLO RESIDENCE - un imobil cu regim de inaltime D+P+5E.
Apartamentul beneficiaza de o compartimentare moderna, cu bucatarie semideschisa si un balcon de 2,40 mp.

Apartamentul se preda la cheie, contorizat individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisat cu finisaje la alegerea clientului, materiale de calitate superioara si cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

W PABLO RESIDENCE se afla intr-o zona rezidentiala aflata in imediata apropiere a marelui centru comercial Pallady, la doar cateva minute de mers pe jos: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin etc.) si la doar 10 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu si cuprinde un total de 44 apartamente respectiv garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere si apartamente penthouse cu terasa, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisol, zona de relaxare si spatiu verde.

* Pretul afisat este pentru plata cash cu un avans de minim 80%;
* Pretul afisat nu contine TVA;
* Pret avans minim 15% - 48.800 EUR;
* Pret parcare - 6.500E+T.V.A.
* Termen de finalizare: decembrie 2022;

  • Pret 39.000 €
  • Adresa Gura Putnei, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 1
  • An constructie 2021


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.