Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Parfum arabesc Troy & Beirut

a
Adaugat de doctormoto (10:38 ; 08 Mar; Anunt EXPIRAT, 130 vizite)
 

Parfumul oriental Troy este o combinatie inedita de fructe si note florale ce vor sa exprime dragostea si riscurile ei. Prin notele de mar, ananas, bergamota, iasomie, trandafir, coacaze, vanilie si mosc, parfumul doreste sa il faca pe purtator sa se indragosteasca de acesta. Mirosul dulce si surprinzator al parfumului este menit sa capteze atentia celor din jur, fiind alegerea perfecta pentru o seara in oras sau intalnire.
Parfumurile arabesti produse sub brand-ul KobyPalace provin din Dubai, Emiratele Arabe Unite, aceasta tara fiind recunoscuta in Orientul Mijlociu pentru calitatea parfumurilor produse.
Note: Iasomie, Coacaze, Bergamota, Vanilie, Mosc, Cedru, Chihlimbar, Trandafir, Mar, Ananas, Patchouli.pret 99 Lei. Beirut extract de parfum
- iasomie, lemn de agar, mosc.
-miros puternic si intens, ideal si potrivit persoanelor ce inspira incredere si putere.
-note: chihlimbar, trandafir, cimbru, cedru,patchoulli, lemn de guaiac, lemn de guaiac, lemn de sabtal vetiver pret 149 Lei

  • Pret 99 RON
  • Sectiune parfumuri barbati
  • Adresa 13 Septembrie, Bucuresti
  • Brand alt brand


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.