Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Mega Acoustic MP2 Gri Deschis

a
Adaugat de contact@noiz.ro (08:53 ; 01 Sep, 39 vizite)
 

Bass Trap Burete Ignifugat Mega Acoustic MP2 Gri Deschis

Bass trap-ul este un element obligatoriu pentru orice camera de auditie si este singura bucata de tratament acustic responsabila pentru frecventele joase.Culoare: Gri Deschis

Un basstrap puternic pregatit sa faca fata rezonantei si vibratiilor din camera dumneavoastra. Avantajul unui bass trap il reprezinta versatilitatea lor - se potrivesc in orice camera fara a provoca un efect de suprimare.

Un basstrap ofera o modalitate eficienta de a controla frecventele joase. Produsul de la MegaAcoustics, datorita utilizarii spumei de inalta densitate, previne efectul de reflexie si va permite sa controlati frecventa camerelor proprii.

Datorita faptului ca fiecare camera necesita tratament individual, basstrapii sun construiti cu functii specifice in minte. Datorita indentarii din spatele coltului, acesta poate fi adaptat cu precizie la curbele peretilor, iar utilizarea diferitelor indentari in fata absoarbe in mod ideal frecventele joase ale sunetului.

Specificatii Mega Acoustic MP2 Gri Deschis

Dimensiuni: Standard 120 x 20 x 20 cm
Culoare: Gri Deschis

Inapoi la categoria Tratamente acustice

Vezi si alti Bureti fonoabsorbanti

  • Pret 73 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.