Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Microfon cu difuzor incorporat Eacome SV15B Speakerphone

a
Adaugat de contact@noiz.ro (08:57 ; 01 Sep, 33 vizite)
 

SV15B este un microfon cu difuzor incorporat profesional HD USB. Este potrivit pentru o varietate de medii, in special pentru sala de conferinte mici si mijlocii. De asemenea, se poate conecta la alte dispozitive terminale prin wireless sau Bluetooth. Conexiunea usoara pentru realizarea de conferinte video si web eficiente.

SV15 are capacitati de extensie perfecte. Daca aveti nevoie de o sala de conferinte mai mare sau pentru discutii de grup, trebuie doar sa adaugati o alta unitate SV15. Unitatea de extensie are un speker si microfon inculs. Doua unitati SV15 care lucreaza simultan in acelasi spatiu, dubleaza spatiul de acoperire al salii de sedinte si numarul de participanti. Sunetul unitatii principale si al extensiei sunt complet sincronizate si se pot controla reciproc in acelasi timp. Acoperirea sa ar putea ajunge la 60 metri patrati cand doua extensii SV15 lucreaza impreuna.

SV15 este alimentat de tehnologia internationala avansata de procesare a vocii HD Eacome, care ofera o rata de esantionare de 48 K si o anulare a lungimii ecoului de 500 ms. Aceste tehnologii DSP excelente fac conversatia fiabila, naturala si placuta in timpul conferintelor la distanta. Construit cu 4 microfoane interne HD, cea mai buna acoperire are 4m, iar maximul poate suporta 5-8m. Volum difuzor pana la 85 dB. Cel mai bun pentru sala de conferinte in limita a 25 metri patrati.

Seria SV15 include SV15U (USB), SV15W (2.4G wireless) si SV15B (Bluetooth). Este demn de remarcat faptul ca SV15B accepta conexiunea wireless cu computerul sau alte dispozitive prin intermediul unui adaptor Bluetooth.

Cu un contur delicat si la moda, seriile SV15 au indicatoare LED simple, care arata clar fiecare stare. Bateria incorporata de 5200 mI de mare capacitate face ca difuzorul sa aiba un timp lung de convorbire. (10 ore de lucru la volum maxim si 90 de zile de asteptare)
CARACTERISTICI Microfon cu difuzor incorporat Eacome SV15B Speakerphone:

Anulare ecou acustic pe banda larga 48K cu voce HD, suprimare dinamica a zgomotului, control automat
Potrivit pentru sali de conferint e de pana la 25 de metri patrati si pana la 10 participanti
4 microfoane incorporate cu sensibilitate ridicata, preluare la 360 de grade
Suporta transmisie wireless 2.4G, nu are nevoie de conexiune prin cablu. Suport conexiune Bluetooth prin adaptoare Bluetooth. Realizati conferinte cu difuzor oriunde si in orice loc.
Suport USB VoIP si potrivit pentru PC, sistem video, comunicatii UC
Port linie de intrare / iesire care permite conectarea dispozitivelor externe la telefonul de conferinta. Realizarea de conferinte video si web eficiente
Suport jack de 3,5 mm pentru apeluri de telefonie mobila.
Colaborare: conectati foarte usor apelul VoIP USB si apelul mobil
Volum difuzor pana la 85 dB, 16 niveluri reglabile
Baterie incarcabila incorporata: 520OmA, timp de convorbire 10 ore si timp stand-by 90 zile.

Parametri tehnici:

Tehnologie audio
Anulare ecou acustic (AEC)> 65dB
Anulare lungime ecou: * 500ms
Compresie bidirectionala a zgomotului (NC):

  • Pret 1.399 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.