Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  AudioQuest Tower RCA 1.5m

a
Adaugat de contact@noiz.ro (09:01 ; 01 Sep, 45 vizite)
 

Cablu pentru audiofili RCA Stereo AudioQuest Tower 1.5m cu o constructie asimetrica dublu balansata cu conductori solizi de cea mai inalta calitate, cate unul pentru semnalul pozitiv si cel negativ. Ambele canale (left si right) sunt montate intr-o singura camasa, cablul fiind extrem de flexibil, versatil si preformant.

Pe langa cuprul de o puritate ridicata, cablurile din seria Tower mai vin si cu multe alte tehnologii sofisicate patentate de catre AudioQuest, printre care putem enumera: Air-Tube insulation, Dielectric-Bias System, and Noise-Dissipation System, toate acestea fiind oferite la un pret extrem de avantajos.
Caracteristici Cablu AudioQuest Tower RCA:

CONSTRUCTIE ASIMETRICA DE TIP DUBLU-BALANSAT: Scopul acestui tip de constructie este de a oferi o impedanta mai redusa a masei cablului, pentru un sunet mai dinamic si mai bogat.
SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PRIN STRAT DE METAL: A face o ecranare de 100% este usor. Insa aceasta nu garanteaza ca interferentele electromagnetice captate nu vor afecta semnalul. Sistemul de disipare a zgomotului de la AudioQuest previne contaminarea semnalului cu interferente elctromagnetice, protejand semnalul si echipamentele interconectate de acest fenomen.
SUDURA LA RECE/CONECTORI PLACATI CU AUR: Acest tip de conexiune permite eliminarea fludorului, care reprezinta principal sursa de distorsiuni.
CONDUCTORI SOLIZI LONG-GRAIN DIN CUPRU: Conductorii solizi elimina distorsiunea data de interactiunea pe fir. Conductorii LGC (Long-Grain Copper) ofera un sunet mai fin si mai clar in comparatie cu cablurile ce folosesc cupru OFHC (Oxygen-Free High-Conductivity).
IZOLATIE DIN SPUMA DE POLIETILENA: Orice material solid adiacent cu un conductor face parte dintr-un circuit imperfect. Izolatia firului si materialele placii cu circuite integrate absorb energie



VIDEO






Link catre producator
Vezi si alte Cabluri AV

Vezi Sisteme high end audio

  • Pret 148 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.