Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Bec infrarosu 250W ISKRA G-IR250W

a
Adaugat de contact@noiz.ro (09:05 ; 01 Sep, 56 vizite)
 

Bec infrarosu cu putere de 250W proiectat pentru a functiona in mediul cel mai aspru, de exemplu intr-o ferma de animale, bucatarie sau direct in mediul care le inconjoara. Forma compacta si soclul universal E27 permit utilizarea in orice echipament adecvat.

Lampile infrarosii asigura caldura directa, fara curent de aer, fara miros, ideala pentru cresterea animalelor, inducand o crestere mai rapida si avand rezultate optime in cresterea animalelor. Lampile infrarosii sunt cele mai solide si mai eficiente lampi pentru aceste aplicatii. 90% din energie este transmisa ca si caldura, sursa de caldura radianta este instantanee si poate fi controlata (permite aplicarea caldurii chiar in locul dorit)

Becurile infrarosu de putere mai mare (150W - 250W) se folosesc in zootehnie atat la incalzirea puilor si bobocilor de pasari de curte (gaini, pui de carne, prepelite, curcani, rate, gaste, bibilici, fazani, pauni) cat si la patrupede (purcei, iezi, miei, manzi) si ofera cel mai bun echilibru intre puterea consumata (cel mai mic consum, in acest caz), distanta necesara si gradul de acoperire cu caldura.

Becurile infrarosii au reflector nichel vopsit in rosu si capac din alama placata cu diametru de para (bulb) mare - 125 milimetri, ceea ce aduce doua beneficii unice: - incalzesc de la o distanta mai mica o suprafata mult mai mare (mai multe animale simultan) cu un consum mai mic de energie; - fiabilitatea ridicata (durata uzuala de "viata") a becurilor infrarosii ( este o legatura direct proportionala dintre marimea bulbului si fiabilitatea becului: cu cat para este mai mare, cu atat becul "tine" mai mult).

Becurile infrarosii sunt compatibile cu variatoarele de intensitate si cu maternitatile pentru pui cu incalzire verticala, diagonala sau orizontala
Durata functionare: 3000h.

  • Pret 28 RON
  • Sectiune electrice
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.