Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pioneer XPRS 215S

a
Adaugat de contact@noiz.ro (09:09 ; 01 Sep, 43 vizite)
 

Subwoofer Activ Pioneer XPRS 215S

Dual subwoofer din seria XPRS care utilizeaza doi soferi LH de 15 "si un driver integrat in forma de corn pentru a furniza frecvente joase puternice si puternice.

De asemenea, utilizeaza modulele upgradeabile de clasa D ale Powersoft care produc 2400 W (varf) sau 1200 W ), echipat cu Power Factor Correction (PFC) pentru a reduce consumul de energie, asigurand in acelasi timp o fiabilitate si o performanta constanta in toate mediile inconjuratoare. ajuta la prelungirea duratei de viata a subwoofer-ului, iar LED-ul de stare de pe partea frontala a carcasei poate avea trei setari - putere, limitator sau oprit - oferind o referinta vizuala optionala la starea subwooferului.

Frecventa de deconectare a filtrului trece-jos, oferind posibilitatea de a alege intre 80Hz, 100Hz, 120Hz si 150Hz. Comutatorul de faza poate fi utilizat pentru a alege polaritatea pozitiva sau negativa si pentru a preveni mai multe subwoofere ofieri se anuleaza reciproc. Subwooferul ofera doua prize combo XLR / TRS, astfel incat utilizatorul poate introduce simultan doua dispozitive. Doua XLR echilibrate prin bornele de iesire permit conectarea usoara la alte difuzoare si subwoofer

Specificatii Pioneer XPRS 215S:

Putere: 2400 W
Gama de frecventa: 40 Hz - 160 Hz
Repro: 2x 15 "
Putere RMS: 1200 W
Max. SPL: 135 dB
Intrari: 2x XLR/TRS kombi
Iesiri: 2x XLR
Adaptor 36 mm: Nu
Latime: 743 mm
Inaltime: 524 mm
Adancime: 811 mm
Greutate: 55,9 kg

Vezi si alte modele de Subwoofer Activ

  • Pret 8.600 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.