Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  PIONEER HRM 6

a
Adaugat de contact@noiz.ro (09:11 ; 01 Sep, 50 vizite)
 

Casti Studio PIONEER HRM 6
Pioneer HRM 6 sunt casti potrivite pentru studio ce au fost concepute special pentru toate etapele din procesul de creatie muzicala. Desginul acestora asigura un sunet deosebit si un comfort sporit in auditii lungi de mixaje si inregistrari.

Pioneer HRM 6 ofera un sunet puternic pe frecvente de pana in 40 kHz si are o putere maxima de 2000 mW. Driverele de 40 mm reproduc cu acuratete frecvente de pana in 40 kHz pentru a putea distinge fiecare detaliu din piesa la care lucrezi.

Totodata, distorsiunile sunt reduse la minimum, chiar si atunci cand se ating volume inalte.

Camerele Bass Reflex prevazute in carcasa imbunatatesc circulatia aerului pentru a putea oferi un raspuns potrivit al bass-ului cat si a izolarii fonice, in timp ce magneti rari asigura frecvente joase si medii curate.

Monitorizarea in studio este comfortabila cu Pioneer HRM 6, deoarece cupele au pernite de piele moale ce sunt prevazute cu spuma cu memorie, asigurand astfel un comfort sporit la auditii si sesiuni lungi de luncru. Banda de cap este ajustabila la libera alegere iar mecanismul rotativ iti ofera posibilitatea sa gasesti unghiul perfect pentru urechile tale.

Sunt casti pentru studio portabile si compacte, fiind usor de transportat in geanta personala, iar cablurile detasabile asigura mixaje si inregistrari optime.

Specificatii:

Tip Dinamice: inchise
Impedanta: 45 ohm
Accesorii incluse: Husa si adaptor 6.3 mm
Banda de frecvente: 5 - 40000 Hz
Culoare: Negru
Putere: 2000 mW
Presiune acustica: 102 dB
Cablu: 1.2 m spiralat
Cablu detasabil: Da
Greutate 265 g
Design: Over-Ear
Sistem: Inchise

Vezi si alte modele de Casti DJ

  • Pret 800 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.