Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  POLK AUDIO RESERVE R200

a
Adaugat de contact@noiz.ro (10:00 ; 01 Sep, 41 vizite)
 

Boxa Compacta POLK AUDIO RESERVE R200
Cu o eleganta subestimata, linia Reserve are un design minimalist cu un aspect universal. Mostenind matricea de traductoare emblematica a lui Polk, R200 produce un sunet exceptional care rivalizeaza cu difuzoarele concurentilor care se vand la un pret de doua ori mai mare.

Peste 40 de ani de inovatie, design si prototipare pentru tweeter au condus la dezvoltarea noului tweeter cu radiator Pinnacle de inalta definitie de 1 inch, prezentat pe seria emblematica Legend a lui Polk. Dezvoltat de Polk Audio, ofera inalte ultra-clare, clare, fara culori sau distorsiuni nedorite.

Tweeterul Pinnacle dispune de un ghid de unda reglat fin care imbunatateste dramatic dispersia energiei de inalta frecventa, asigurand un „punct dulce" larg, in timp ce camera din spate amortizata critic ajuta la infrangerea oricaror rezonante nedorite.
Specificatii Boxa Compacta POLK AUDIO RESERVE R200

Pinnacle Tweeter: Noul design de tweeter cu radiator inel imbunatateste dramatic dispersia, oferind in acelasi timp inalte clare, clare si naturale
Con de turbina: conul de turbina de 6,5 inchi ofera imagini de nivel mediu netede si incredibil de detaliate
X-Port patentat Polk: absorbante cu teava inchisa care sunt reglate special pentru a captura si elimina distorsiunile traditionale ale difuzoarelor
Grile magnetice anti-difractie: Grilele inerte acustic ofera o estetica curata, fara a sacrifica sunetul
Recomandare de putere: se recomanda amplificarea de putere de 70 W sau mai mult pe canal pentru a experimenta cea mai buna calitate si performanta
Stalpi de legare duble cu 5 cai: stalpi de legare premium pentru bi-cablare si bi-amplificare
Certificat audio de inalta rezolutie: Ofera un raspuns clar si detaliat de ultima generatie de pana la 40Khz pentru semnale de inalta frecventa imbunatatite pentru formatele audio de inalta calitate si audio de inalta rezolutie de astazi (cum ar fi DSD, FLAC, WAV, ALAC si MQA)
dimensiuni produs: 190 x 359 x 354 mm
greutate neta: 8.70 kg

CATALOAGE


2017-11-07 - POLK 2017 (PDF, 7772 KB)
2018-10-17 - Polk Audio Catalogue 2018 (PDF, 16625 KB)


Vezi toate produsele de la brandul Polk Audio

  • Pret 1.799 RON
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.